Snart drar jag...

..Till sigtuna för att spela cup. Det ska blii skiit roligt :)!!.
Jag kommer vara hemma vid typ 17.00 eller nått. Kommer inte ihåg när sista matchen var . och det tar typ 1 timme att åka dit..


en till Design..

Har fixat monas design, gjorde bara en snabb. Orkade inte. För att hon har tjatat  läääänge. Så gjorde bara en enkel , Skit slarvig , Jag vet! -.- x)


(Klicka på Headern för att komma till hennes blogg.)
/Marsan


Älskar JB

             Justin biebers typ nya låt är "Eenie Meenie" som han sjunger med Sean Kingston :)
               Men justin bieber är bäst!!. Och alla som säger att han är bög, Är helt skjuka ;O

                                           
                                                Kolla Han är Jätte sööööööt! ;)!!    
 
                                                                      / Marsan
  
 


God morgon!

 .. vaknade inte nu, Vaknade för typ 2 timmar sen . Jag har fixat en ny header som jag ska lägga ut snart . Och sen ska jag hämta mina fotbollsskor som jag behöver tills imorgon. För imorgon ska jag spela Sigtunahem Trophy, skit roligt :D. Första ute cupen det här året, Och hoppas att det inte regnar som i Eken cup förra året. HAHA. Det stog att det skulle bli 22 grader där imorgon. Men det var lite molnigt. Och det är bra. Man vill ju inte att det ska vara 25+ grader sol så att man går runt och döör av att det är så varmt x).

Eken cup 2009 i juni , Jag är nmr#6. om man ens ser 6.an haha x)

/ Marsan


design

Har typ bara 1 design som jag har gjort på den här datan. Resten är i min förra data som kracshade hahaha.

(Klicka på bilden för att komma till deras blogg :)


Jag Älskar Nya photoshop =)

Asso jag har inte haft tid att blogga. Nu är det ju snart sommarlov. Och jag låg efter skit mkt. så jag pluggade ikapp. Drf har jag inte uppdaterat!. Men iaf. Jag älskar nya photoshop CS5. Ska kanske ha photoshop på kategorier så att jag kan visa lite typ :). Imorgon ska jag kanske vara med kompisar .. Får se. Nu håller jag på med en design. Den är inte till mig. Men jag ska fixa min design lite senare.! Nu ska jag nörda mig på photoshop . Haha!. Ps!!. Jag gör gratis design tills sommaren ist, För att jag är så snäll :D!.


Torin, Ida,Jag och jasmina @ Taket
/ Marsan


Skola snart!

Goood moorgoon :D. Sitter här och gör mitt matte stegtest 14. Den är fett lätt. Men jag vet inte om jag orkar göra svarta delen. Eller asso jag vill ju ha svart, svart- eller röd+. inte blå x). för att jag satsar på röd+. men jaja. om en timme typ ska jag åka till skolan. tar bussen från mig som går 7.42. Efter skolan har jag öppen ws. Så måste stanna kvar och plugga :p. Sen så ska jag på trääning :). Nu ska jag typ äta frukost,

   
                      Gammal bild  :O. Torin, Jasmina, Jag och ida :) / Marsan

TOP MODEL

Hej hej, Sitter och pluggar kurs/So . Fattar inget som jag har skrivit. Men är snart klar :)!. Kollar på Top model. och sen ska jag jobba med matte steg 14 :D. Har haft en vaanlig dag i skolan typ, x). ska lägga in en bild på ida och hennes älskling, haha asso en hund :D


/ Marsan


ska snart

.. på träning. Eller inte snart men om typ 2½ timme. Har fixat sirvan/Elsas blogg. Hon är irriterande den där kvinnan. HAHA asso hon kan inte bestämma sig, Först säger hon jag villa ha så, Sen bla bla bla, Men aja xD. Sitter och äter min goda kyckling gryta, Gjorde den faktiskt själv :D. Asso ni ska se vilken heemsk bild det var på mig på lagets hemsida, Men jag visar inte ansiktet tyvär :D

Asso allvarligt, Den är hemsk när man ser mitt face!! -.- .
Ska äta upp min goda mat nu :D. Hej då allaa / Marsan


Ledig

Godmorgoon :D. Eller vad man ska säga. Vad tkr ni ;O. Ska jag kanske göra om den ?. men iaf. Ska bara vara hemma idag med. Sen är det träning 18.30.
Och som ni ser på bilden nedanför. Så gör jag bara gratis designs tills den 14. Så passa påå :D.


Ser konstig ut -.-
/Marsan


ska kolla på film :)

Hej igen☮. Idag har jag bara varit hemma -.-. Tråkig söndag. Eller jag kallar det för " Sömndag" x). Men iaf. Imorrn så har jag studiedag. Men egentligen hemstudiedag. Men jag pallar inte plugga :S. Så ska göra något annat . Nu ska jag bara kolla på film. Sen typ sova -.-. Är fett trött . Ska kolla på " The day the earth stod still" Eller vad den heter :p.
  /Marsan


Wipeout

Hej hej!. Ska blogga som vanligt igen, Men nu ska jag kolla på Wipeout :D. Onödigt inlägg. Men har nyss fixat sophies design. Kommer blogga efter wipeout,

/ Marsan


RSS 2.0